Προβολή καλαθιού
Ποιοι είμαστε

Εlixis, Προϊόντα Κάνναβης

Ποιοι είμαστε

Η Ρίζα / Η Σπορά

Η ιστορία ξεκινά πριν κάμποσα χρόνια...
Προερχόμαστε από τον χώρο των ιατρικών επισκεπτών, με αντικείμενο την ενημέρωση της ιατρικής κοινότητας σχετικά με νέα φαρμακευτικά σκευάσματα και την προώθηση τους στα φαρμακεία. Συνεργαστήκαμε επιτυχημένα, με πλήθος φαρμακευτικών εταιριών, εγχώριων και πολυεθνικών.

Το Φυτό / Η Βλάστηση

Η ιδιότητα του ιατρικού επισκέπτη μας εξασφάλισε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε από κοντά τις όποιες εξελίξεις στον τομέα της έρευνας καθώς και την επίδραση των σκευασμάτων σε ασθενείς.

Με την πάροδο του χρόνου, η γνώση που αποκομίσαμε άρχισε να γεννά ερωτήματα (και απαντήσεις) για νέες, καινοτόμες υποστηρικτικές μεθόδους που θα λειτουργούσαν με τρόπο ισορροπημένο και ασφαλέστερο για τον καταναλωτή. Σε εκείνο το σημείο, ο δρόμος μας διασταυρώθηκε με αυτόν των προϊόντων κάνναβης. Και τον ακολουθήσαμε...

Ο Ανθός / Η Ωρίμανση

Στις μέρες μας, καταρτισμένοι επιστήμονες στον τομέα της έρευνας καθώς και καταξιωμένοι ιατροί, επιβεβαιώνουν τα οφέλη και τις ευεργετικές ιδιότητες των κανναβινοειδών, συνιστώντας τη χρήση τους για μεγάλο αριθμό παθήσεων.

Στόχο μας αποτελεί η παρουσίαση των προϊόντων κανναβιδιόλης στο σύνολο της ιατρικής κοινότητας και η ενημέρωση αυτής και ασθενών σχετικά με τη βελτιωτική τους δράση, που τόσο απλόχερα μας προσφέρει η φύση!