Προβολή καλαθιού
Actiskin CBD

Actiskin CBD

ΚΩΔΙΚΟΣ: ACTISKIN-CBD

Εξισορροπεί τον δερματικό ιστό χάρη στη συνδυασμένη δράση της δομής του γαλακτωματοποιητή και των δραστικών ουσιών που περιέχει. Το γαλάκτωμα που προκύπτει, με ένα πολυγλυκερικό γαλακτωματοποιητή βασισμένο σε οργανικό έλαιο κολοκύθας και ένα τριγλυκερίδιο, έχει μια φολιδωτή δομή και μορφή υγρών κρυστάλλων. Λόγω της διαμόρφωσής της, είναι ικανή να αποθηκεύει νερό και να το απελευθερώνει με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που ευνοεί την ενυδάτωση των ιστών. Το οργανικό έλαιο κάνναβης, πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (Ωμέγα3 και Ωμέγα6), έχει ιδιαίτερη αξία και μαζί με την απελευθέρωση νερού ισορροπεί την υδρολιπιδική μεμβράνη. Τεχνικά είναι σε θέση να ρυθμίζει τη φυσιολογική απώλεια νερού. Βελτιώνοντας την αιμοδυναμική ροή: από τη μια πλευρά οξυγονώνει και φέρνει ενέργεια στον ιστό, από την άλλη αιχμαλωτίζει τα μεταβολικά απόβλητα, εμποδίζοντας τη φλεγμονή.

Προασπίζει και προστατεύει το δέρμα, διεγείροντας και τροποποιώντας την ανοσολογική άμυνα του δέρματος και χάρη στη CBD, λειτουργώντας ως αντιμικροβιακό, προστατεύει το δέρμα από εξωτερική επιθετικότητα. Η αντιοξειδωτική δράση της ενεργώντας σε διαφορετικούς τύπους ελεύθερων ριζών (ROS / RCS / RNS / RTS), τους αποκλείει και εξουδετερώνει τις επιπτώσεις, εξουδετερώνοντας και προλαμβάνοντας τις μεταβολικές διαταραχές και τις φλεγμονώδεις καταστάσεις που μπορούν να απειλήσουν τη δομική ακεραιότητα και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα του δερματικού ιστού.

Επιδιορθώνει τον ιστό του δέρματος με την υψηλή περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, περίπου το 80% δίνει στο προϊόν τροφικό αποτέλεσμα. Η διέγερση της δραστηριότητας των ινοβλαστών, στη σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέος, μπορεί να καταπολεμήσει τη γήρανση του δέρματος και τη σχετική δυσφορία και να προωθήσει την επισκευή των ιστών, καθιστώντας την πιο ελαστική και ζωτική.

Μέγεθος
30ml
Ποσότητα
- +
34,50€
Αναμένεται
Συχνές ερωτήσεις με την Κανναβιδιόλη (CBD)

Icon pdf Άδεια κυκλοφορίας
Icon pdf Φύλλο πληροφοριών ασφαλείας υλικού

Για τα έγγραφα των εργαστηριακών ελεγχών και τα πιστοποιητικά των προϊόντων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Οφέλη της Κανναβιδιόλης

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  • Μπορείτε να το εφαρμόσετε απευθείας στο δέρμα ή στο τραυματισμένο σημείο. 
  • Κάνετε απαλό μασάζ και αφήστε το να απορροφηθεί από το δέρμα. 
  • Το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή είναι ευχάριστο, με εξαιρετική αίσθηση στεγνής επιδερμίδας, απαλή και βελούδινη. 
  • Το γαλάκτωμα μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.

Δοσολογία

Δεν υπάρχει όριο χρήσης. 

Σημαντικές πληροφορίες

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΛΕΥΚΑ ΒΑΖΑΚΙΑ
30ml

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Το προϊόν περιέχει 1% CBD.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Να μην εκτίθεται στο φως του ήλιου. Το προϊόν κλειστό και σωστά αποθηκευμένο μπορεί να διατηρηθεί για χρονικό διάστημα 12 μηνών από το άνοιγμα. Διατηρήστε το σε ξηρούς χώρους.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (QMS)
Όλα τα προϊόντα μας παράγονται στην Ελβετία σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον 100% (λευκό δωμάτιο), προσφέροντας εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας στο προϊόν. Το Σύστημα Ελέγχου Ποιότητας (QMS), υπαγορεύει ότι πρέπει να εκτελούμε αυστηρούς ελέγχους σε όλες τις πρώτες ύλες καθώς και στα τελικά προϊόντα μας πριν από την εμπορευματοποίηση. Καθορίζουμε τον τίτλο, τα υπολείμματα βαρέων μετάλλων και άλλες δοκιμές. Τα προϊόντα μας είναι συσκευασμένα σύμφωνα με τους Ελβετικούς ομοσπονδιακούς νόμους για τα τρόφιμα και τα καλλυντικά (OSAV).

Μορφές λήψης / Αντενδείξεις

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ/ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για διάγνωση, θεραπεία ή πρόληψη καμίας ασθένειας. Αν και εξαιρετικά σπάνια, είναι πιθανό ότι σε ορισμένα άτομα να εμφανιστεί αλλεργική αντίδραση λόγω της φύσης του φυτικού προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση, διακόψτε τη χρήση και επικοινωνήστε με κάποιον αλλεργιολόγο και τον κατασκευαστή. Μην δίνετε το προϊόν σε παιδιά, σε εγκύους και θηλάζουσες.